Kunstgressbutikken

Om oss

Velkommen til Safeplays nettbutikk. Safeplay AS er et firma som har tilholdssted på Karmøy, like utenfor Haugesund. Til daglig arbeider vi i Safeplay med salg og installasjon av kunstgress til privatmarked, skoler, barnehager og lekeplasser. Vi har over ti års erfaring med kunstgress salg og installasjon av kunstgress. Hos oss får du fagkunnskap og produkter til riktig pris.

I løpet av de  siste årene har vi fått mange henvendelser fra mennesker som ønsker å kjøpe kunstgress for å ha på terrassen, eller i hagen. Gjennom etableringen av en nettbutikk håper vi å gjøre det enklere for privatpersoner å skaffe seg informasjon om priser, produkter og ikke minst kjøpe det kunstgresset en ønsker. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg som kunde. Vi tåler å bli sammenlignet på pris med hvem som helst, vi kjøper direkte fra fabrikk og har derfor ingen fordyrende mellomledd.

Urban Grass består av flere forskjellige produkter som vi har utviklet i samarbeid med våre leverandører. Vi ønsker å være en komplett leverandør og tilbyr i tillegg til kunstgress alt man trenger av tilbehør, samt installasjonsutstyr.Du kan lese mer om kunstgress hos Safeplay

Om du skulle ha noen spørsmål til oss er det bare å ta kontakt.