Om oss

Kunstgressbutikken skal være best på utvalg, kvalitet og service.

Kunstgressbutikken

Kunstgressbutikken drives av Safeplay AS. Helt siden 2002 har vi vært lidenskapelig opptatt av kunstgress og dets fordeler. Vi startet allerede tilbake i 2009 med å legge kunstgress i private hager og parker. Siden den tid har vi solgt og installert kunstgress til flere hundre fornøyde kunder rundt i hele landet. Vi vet hva kvalitet er og hva du vil bli fornøyd med. Kunstgress er nemlig ikke bare kunstgress. Derfor henter vi våre produkter i kunstgressbutikken fra Royal Grass i Nederland. Fordi vi vet at dette er det beste og mest naturlige produktet.  Vi har til enhver tid mellom 10-20.000m2 kunstgress på vårt lager på Karmøy. Det gjør at vi kan sende deg kunstgress og tilbehør når du trenger. Vi har også en demohage ved vårt lager hvor du kan se nærmere på hvilket produkt som passer deg og ditt behov.

Royal Grass®

Fritiden din er verdifull. Du vil heller bruke det på andre ting enn å klippe, skjære og gjødsle gresset ditt. Du foretrekker å bruke tiden på familien og venner. På deg selv og det du ønsker å gjøre. Derfor velger du Royal Grass® kunstgress. Fordi bekymringsløs nytelse av hagen din, stor eller liten, foran eller bak huset, eller til og med på taket, er det vi tror på, og det er det Royal Grass® står for.

Hver dag lurer vi på hvordan vi kan gjøre Royal Grass enda vakrere og bedre. Hvordan vi kan forbedre vår innvirkning på miljøet, fra design til produksjon og resirkulering. Hvordan vi kan få Royal Grass til å føles enda mer som ekte gress. Kort sagt, hvordan vi virkelig kan gi Royal Grass liv. Vi gjør dette fordi vi vet at vi bare kan gjøre en forskjell på denne måten og dermed øke hagens gleder. Ikke bare nå, men på lang sikt. Og med ro i sjelen, fordi Royal Grass er en investering i hagenes lykke på lang sikt.

Vi har hatt erfaring med produksjon av kunstgress siden 2003, og vi har opparbeidet oss et påvisbart rykte i løpet av denne perioden. Som en pioner helt fra begynnelsen har vi utviklet banebrytende teknologier, slik at naboene ikke lenger ser noen forskjell fra vanlig gress. Bortsett fra kanskje at du nyter din egen grønne oase.

Ansvar

Alle har et ansvar overfor miljøet. Vi tar dette ansvaret. Vi gjør dette ikke bare ved å jobbe bærekraftig, men også sikkerhet for mennesker og dyr er vår høyeste prioritet. Det er grunnen til at alle produktene våre er 100% sikre. Gjennom vårt resirkuleringsprogram reduserer vi plastavfallet.

Bærekraftig

Vi prøver ikke bare å lage det vakreste kunstgresset, vi vil også gjøre dette på en miljøvennlig måte. Fabrikken vår er derfor utstyrt med solcellepaneler som gir oss en stor del av energien som kreves for å produsere kunstgresset vårt. Det er ikke uten grunn at fabrikken vår er ISO 9001 og 14001 sertifisert. Dette betyr at vi oppfyller de strengeste europeiske miljø- og kvalitetskravene.

100% sikker

Royal Grass kunstgress er testet i henhold til EN71-3-standarden. Denne europeiske standarden er en av de strengeste sikkerhetsstandardene og brukes også for eksempel til leker. Alle produktene våre har bestått denne testen. Hvis en ting er klart er det  at alle produktene våre garantert er trygge.

Gjenvinningsprogram

Programmet Conscious Take Back: Så snart du bytter ut Royal Grass® kunstgress, tar vi det til gjenvinning.

Å kutte avfall - det kunstige gresset som er til overs ved legging - havner ikke på avfallsfjellet. Inntil nå er vi den eneste leverandøren av kunstgress med dette programmet, selv om vi håper at andre vil følge snart. Vi skylder verden det, og fremtiden. Resirkulering av Royal Grass® kunstgress er også inkludert i prisen. Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed at du vil at gresset skal resirkuleres så snart du bestiller nytt Royal Grass® kunstgress.

Har du kjøpt Royal Grass kunstgress?
Bare registrer Royal Grass-produktet ditt for garantisertifikatet og rask oppfølging når det skal resirkuleres.

Garanti

Ved å registrere ditt Royal Grass® vil du motta garantisertifikatet på produktet ditt. En ekstra fordel er at vi kan hjelpe deg raskere hvis du har spørsmål i fremtiden, fordi alle detaljene om deg og ditt produkt allerede er kjent for oss! Vi vil selvfølgelig behandle din personlige informasjon konfidensielt. Royal Grass® vil sørge for at det gamle kunstgresset blir resirkulert. På denne måten kan du være sikker på at kunstgresset ditt blir behandlet og får et nytt liv. Sammen sørger vi for at plastavfallsfjellet ikke vokser lenger.

Royal Grass gir sikkerhet

  • Garantert trygt
  • Testet for slitestyrke
  • 15 års UV – garanti
  • Ledende innen innovasjon siden 2003
V-FIBER
Bildet viser et gressfiber.

V-FIBER

Ryggraden sørger for at gressfiberen står oppreist. Kopiert fra naturen.

ReaDY-form

Videoen viser forskjellen med og uten ReaDY.

Gir gresset er et krusete utseende hvor hver fiber har sin egen naturlige retning.

MiNT-årer

MiNT-årer
Bilde: Se årene i gresstrået.

Mikroårer i lengderetningen av gressfiberen. Mindre glans, mer naturlig.

SunTEC

Videoen viser likheten på SunTEC og gressplen.

Et naturlig sommerutseende takket være solbrune gressstrå. Mindre perfekt enda vakrere.